Senaste besöket: Aktuellt datum och tid: 24 jun 2017, 22:53


Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]






Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 
Författare Meddelande
 Inläggsrubrik: Startproblem
InläggPostat: 13 feb 2017, 16:08 
Nybörjare

Blev medlem: 13 feb 2017, 14:30
Inlägg: 2
Bil: Passat 2,0 4M 2001
VCDS/Vag-Com: Nej
Började med att han vägrade starta.. (Hände typ 2ggr av10.) Felkod pumprelä.. Bytte relä å allt va frid å fröjd.. (Va i Okt..) Nu har han börjat å tveka lite igen? Men inga felkoder nu.. Kall startar han bra men vid full/halvvarm motor så kan man få "gnugga" en 4-5 sekunder.. Startar å går bra på tomgång.. (Ska sägas att han gör bara de ibland.) Men när man börjar å köra så känns de som om han går på "kör till närmaste verkstads-läge..) Svarar dåligt på gas men går å köra utan större problem. Stannar man då å slår av motorn å startar om så går han som vanligt igen?? Nån som vet???? :twisted:
2.0 4M -01


Upp
 Profil  
Svara med citat  
Visa inlägg nyare än:  Sortera efter  
Ny tråd Svara på tråd  [ 1 inlägg ] 

Alla tidsangivelser är UTC + 1 timme [ Sommartid ]




Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst


Du kan inte skapa nya trådar i denna kategori
Du kan inte svara på trådar i denna kategori
Du kan inte redigera dina inlägg i denna kategori
Du kan inte ta bort dina inlägg i denna kategori
Du kan inte bifoga filer i denna kategori



Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group Theme created StylerBB.net & kodeki
Swedish translation by phpBB Sweden © 2006-2013